Egyedi igényekhez szabva

Korrekt árak

Szolgáltatásainkat partnereink igényeihez igazítjuk, hiszen van akinek a nulláról szükséges felépítenie a saját HR Engineering rendszerét (még nincsenek rögzítve pl. a munkafolyamatok, munkakörök sem), és van, akinél már évek óta működő rendszereket kell kiegészítenie a HR Engineering szoftvernek.

Az eltérő igények miatt ezért első lépésként szükség van egy állapotfelmérő egyeztetésre, amely során kollégáink meg tudják határozni, milyen mértékű segítségre van az Ön cégének szüksége.

Ügyfeleink a szoftver használatának megismerése után általában önállóan dolgoznak a HR Engineering rendszerben, de kérésre szakembereink segítséget nyújtanak a hatásköri mátrix elkészítésének teljes folyamatában. Mindezek alapján a lenti csomagárakon túl az Ön igényeinek megfelelően tanácsadói díj felszámítására is sor kerülhet.

HR ENGINEERING DÍJA

Szoftverhasználat havi díja

Válassza az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Hány munkavállalót szeretne rögzíteni a HR Engineering szoftverbe?

Kérjük vegye figyelembe azokat a munkaköröket is, amelyeket jelenleg külső szolgáltató végez az Ön cégének (pl. könyvelő)!

Hány felhasználónak szeretne hozzáférést biztosítani?

A HR Engineering szoftver havi díja:

0 EUR

+ 27% ÁFA

A számlázás euróban, vagy igény esetén forintban is történhet (a mindenkori EUR árfolyamnak megfelelően).

A fenti ár nem tartalmazza az Ön által esetleg igényelt további szolgáltatásaink (előzetes egyeztetés, hatásköri mátrix készítése, tanácsadás, stb.) díjait!A havi díj kalkuláció nem minősül ajánlattételnek!

Mérnöki HR megoldás

HR Engineering - a helyes választás

A HR Engineering olyan online, webes böngészőn keresztül elérhető megoldást kínál, amellyel a HR feladatok lényegesen könnyebbé és tervezhetőbbé válnak. Az adatok első feltöltése, és az első hatásköri mátrix összeállítása után a a munkaköri leírások, feladatleírások, átmeneti rendelkezések gombnyomásra generálhatóak, naprakészen tarthatóak, és villámgyorsan módosíthatóak.

Válassza a hatékony mérnöki megoldást a HR-es problémákra!

Online rendszer

Böngészőn keresztül a világ bármely pontjáról elérhető.

Egyszerű használat

Az elvégzendő felhasználói feladatokat jelző felület.

Frissítések

Ön mindig a szoftver legújabb verzióját használhatja - frissítési költségek nélkül.

Fejlesztés

A HR Engineering szoftver újabb és újabb funkciókkal bővül.